SANDWICH KING gaat open!

8 november 2019 – Özcan Sonkaya is er klaar voor: als alles meezit, gaan aanstaande maandag 11 november de deuren open van zijn nieuwe broodjeszaak ‘Sandwich King’. “Ik heb er samen met familie veel tijd in gestoken. We hebben heel veel zin om aan de slag te gaan!”

De Sandwich King ligt aan het Spoorplein: naast de roltrap die van en naar het busstation gaat en schuin tegenover de ingang van het station. “Vooraan in de zaak staat een vitrine, die vanaf maandag is gevuld. Mensen op doorreis of die haast hebben, kunnen snel iets meenemen voor onderweg. Maar je kunt hier ook lekker zitten en een kop koffiedrinken en iets eten”, vertelt Özcan. Hij is van plan een terrasvergunning aan te vragen, zodat je bij lekker weer ook buiten op het plein kunt zitten.

Özcan is oud-voetballer en speelde voor de jeugd van Roda JC, MVV en Gaziosmanpasa in Turkije. In de afgelopen jaren heeft hij veel horecaervaring opgedaan door bij bekenden in restaurants te werken. Het aanbod bij de Sandwich King is heel gevarieerd: “We verkopen allerlei belegde broodjes, zowel warm als koud. Maar je kunt ook bij ons terecht voor döner, shoarma, snacks, uitsmijters of een ontbijt met roerei bijvoorbeeld. En natuurlijk verse koffie!”

Voorlopig zal hij zeven dag per week aanwezig zijn in de zaak. “Ja, ik ben toch het gezicht van de Sandwich King. Maar ik krijg hulp hoor, van familie en kennissen.” Özcan en zijn familie wonen allemaal in Heerlen. “Broertje, zusjes, ouders… iedereen woont in een straal van 5 kilometer rondom de zaak. Heel overzichtelijk”, lacht hij.

In de buurt? Ga dan zeker even kijken. En wie op de eerste dag iets komt nuttigen, krijgt een kop koffie van de zaak!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur
Zaterdag en zondag van 10.00-17.00 uur